I made this widget at MyFlashFetish.com.

disable right click

cursor link hover

sparkling cursor

naik lif lagu

SPM

SUKATAN PELAJARAN ERT

HURAIAN SUKATAN PELAJARAN ERT


3758/3 

ASPEK 4.3  PENGIRAAN NILAI TENAGA (RDA)



MODUL PEMBELAJARAN

KEMENTERIAN PELAJARAN MALAYSIA

 TAHAP 1          TAHAP 2            TAHAP 3




MODUL PEMBELAJARAN

JABATAN PENDIDIKAN NEGERI MELAKA

1.3  PENCERNAAN DAN PENYERAPAN

2.4  MEMBUAT PAKAIAN



3758/1 : SOALAN SPM  2004 - KINI

2004     2005     2006     2007     2008     2009     2010      2011    2012     2013


3758/2 : SOALAN SPM 2004 - KINI

2004     2005     2006     2007     2008     2009     2010     2011     2012     2013


SOALAN PERCUBAAN SPM 2013
KEDAH 3758/1, 3758/2, SKEMA 1, SKEMA 2
PAHANG 3758/1, 3758/2, SKEMA 1, SKEMA 2
TERENGGANU 3759/1, 3759/2, SKEMA
PERAK 3758/1, 3758/2, SKEMA
MELAKA  3758/1, 3758/2, SKEMA 1, SKEMA 2
PENANG   3758/1, 3758/2,  SKEMA 1, SKEMA 2


SOALAN PERCUBAAN SPM 2012

PULAU PINANG 3758/13758/2, SKEMA
MELAKA 3758/13758/2SKEMA 1SKEMA 2
PERAK 3758/13758/2 SKEMA
KELANTAN 3758/13758/2SKEMA
SELANGOR 3758/13758/2SKEMA 1SKEMA 2
WILAYAH PERSEKUTUAN KL 3758/13758/2SKEMA
TERENGGANU 3758/1, 3758/2, SKEMA
PERLIS 3758/1, 3758/2, SKEMA



SOALAN PERCUBAAN SPM 2011

KEDAH  3758/1 , 3758/2 
PERAK  3758/1 , 3758/2 
MELAKA  3758/1 , 3758/2 
TERENGGANU  3758/1 , 3758/2 
P. PINANG  3758/1 , 3758/2 
PAHANG  3758/1 , 3758/2
NEGERI SEMBILAN  3758/1 , 3758/2 


SOALAN PERCUBAAN SPM 2010

KEDAH  3758/1 , 3758/2  
PERLIS  3758/1 ,  3758/2
  
SOALAN PERCUBAAN SPM 2009
JOHOR  3758/1 , 3758/2  
KEDAH  3758/1 , 3758/2 
PENANG  3758/1 , 3758/2 
TERENGGANU  3758/1 , 3758/2 






13 comments:

  1. assalamualaikum cikgu/ puan...bole saye nk dptkn soalan ert ini dgn scre percuma / mahu saye bank in duit

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum.....puan boleh x send semua soalan ert yang ad kt blog puan kt email saye.... zahrulakmal@ymail.com

    ReplyDelete
  3. bersertakan dengan skema jawapan skali....harap dapat membantu

    ReplyDelete
  4. salam puan, knp sy tak dapat dwnload, sy tak reti nk dwnload... boleh tak tnjuk ajar sy..atau puan boleh hantar email sarimaliki@yahoo.com, sy akan byr kos puan... terdesak sgt ni tak tahu nk wat mcm ne

    ReplyDelete
  5. Sy masih tak reti nak dwnload, dah try beli usd9 tuk 1 item tp tak boleh jg...ada siapa yg boleh bantu sy, sesiap yg dah dapat dwnload soalan dan skema minta tolong sgt email kat sy sarimaliki@yahoo.com no hp 014-2043779..sy akan byr pengorbanan cikgu2

    ReplyDelete
  6. can someone pls help me how to download all these questions? :(

    ReplyDelete
  7. login scribd guna acc fb anda. Cuba dload. jika masih gagal, anda perlu upload apa2 bahan utk share n pasti anda dpt dload bahan dr blog ini dgn percuma. AMALKAN SIKAP SHERING.TQ. Harap dpt membantu .......

    ReplyDelete
  8. terima kasih cikgu shurina.sy pertama kali mengajar ert spm thn ni.soalan drp anda amat membantu saya.sy pn dh share soalan soalan peperiksaan ert dlm scrib d

    ReplyDelete
  9. soalan percubaan ert spm 2013 hanya Negeri Sembilan dan Pahang sahaja yang dipaparkan untuk tahun ini, adakah cikgu mempunyai solan negeri lain, terima kasih

    ReplyDelete
  10. tq puan...byk bahan dalam ni dpat membantu saya..saya dah download bahan2 puan dalam ni..hope dpat di manfaatkan utk pelajar sy..tima ksih

    ReplyDelete
  11. Terima kasih yang tidak terhingga untuk ilmu yang dikongsikan bersama.Bahan bahan yang sangat membantu..usaha tangga jaya

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum Pn Shurina.. bole x sye dptkn soalan utk tahun 2013 yang puan ada... tmasuk soalan sebenar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. soalan spm 2013 dah di kemaskini.

      Delete